Denisa Temesan
Tu ce-ti doresti de Craciun?
21/12/2017

Tu ce-ti doresti de Craciun?

   Printre putinele momente libere pe care le-am prins la sesiunea de prajiturit pentru acest Craciun, am ales sa impartasesc cu voi ceea ce imi doresc de sarbatori. Anul acesta nu am stiut ce sa pun pe lista Mosului. Oare ce sa cer? O noua excursie? Un nou parfum? O alta trusa de machiaj? Ei bine, nu! Anul acesta tot ce imi doresc in prag de sarbatori este sa am familia si pe toti cei dragi alaturi, sa fiu din nou copil, sa uit de grijile ce ne framanta zi de zi si care ne doboara uneori. Sa ne strangem ca si in anii trecuti in jurul mesei, sa colindam impreuna, sa ne impartim cadouri. E tot ceea ce imi doresc.

   Totusi, lista de cadouri e destul de lunga. Imi place sa le iau cate o mica atentie celor dragi. Mai sunt doar 3 zile pana la Craciun si am ales sa merg la o sesiune scurta de shopping in cautarea cadourilor potrivite. Prima parte din cadouri am reusit sa o cumpar din Cluj, iar de restul m-am ocupat pe fuga, de dimineata.

  Sarbatorile, in special cele de iarna, sunt momente pline de incarcatura emotionala, timp pentru mine si cei dragi mie, sunt o oportunitate de incarcare cu energie pozitiva pentru trup si suflet.  

Ador Craciunul si sper ca sufletele noastre sa fie pline de magie si sa emane bucurie! 

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Numele * Email * (Adresa dvs. de email nu va fi publicata) Mesaj