Denisa Temesan
Sunny January
19/01/2018

Sunny January

   A trecut si perioada sarbatorilor, eu una m-am mai linistit si am reusit sa reiau activitatile de zi cu zi, sa intru la normal.

   Urmeaza, din nou, o perioada de glorie pentru mine…fiind in plina sesiune, insa vremea din ultimele zile m-a “incurajat” mai mult sa fac orice altceva numai sa invat nu. Avand in vedere ca trec printr-o perioada destul de agitata si aglomerata, blogul este locul unde incerc sa ma detasez, sa-mi iau gandurile de la cele ce se intampla in jurul meu. Are un rol terapeutic asupra mea. Vremea insorita de zilele trecute m-a scos in natura la o sedinta foto. Asa am avut ocazia sa imbrac pantalonii argintii pe care i-am luat de la Boutique Nr. 39, perechea de pantaloni potrivita momentului cand te aflii in impas si nu mai vrei sa porti obisnuitii blugi.

   Apropo, este perioada promotiilor, moment potrivit sa deschid dulapul si sa ma intreb “Oare cu ce sa ma mai imbrac?” Iar raspunsul nu se afla pe vreun umeras din dressing-ul meu, ci sta atarnat undeva prin magazine…Daca si pe tine te surprinde aceasta intrebare, iar raspunsul nu-l gasesti in garderoba ta, probabil ca e momentul sa dai o tura prin magazine, unde gasesti o multime de variante la preturi rezonabile.        

Eu stiu unde o sa-mi petrec sambata dimineata: NU! Nu la cafea! La Boutique Nr. 39 :)

Love, 

D.

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Numele * Email * (Adresa dvs. de email nu va fi publicata) Mesaj