Denisa Temesan
La pas prin Bistrita
17/12/2017

La pas prin Bistrita

   Sunt momente in viata care valoreaza mai mult decat orice. Cum e timpul petrecut, acasa, cu familia mea. Pentru mine e sursa de energie dupa care tanjesc dupa o saptamana incarcata.

   Ei bine, fiind o zi de duminica, m-am hotarat sa fac o plimbare scurta prin oras impreuna cu tatal meu sa profitam impreuna de ultimele zile de Noiembrie. Pe mama am lasat-o sa se ocupe linistita de treburile casei. Intotdeauna am spus ca pozele facute cu drag ies cel mai bine, emana naturalete si rafinament. Asadar, cu toate cele necesare dupa mine am pornit la pas pe strazile oraselului meu minunat incercand sa marchez fiecare colt drag mie. De multe ori am fost intrebata cine imi face pozele, cum reuseste sa surprinda anumite momente, cum gaseste cadrul perfect si tot asa…Chiar daca nu este fotograf profesionist, de mica il stiu tot in spatele aparatului incercand sa ma surprinda in diferite ipostaze, ce transmit anumite trairi si sentimente, ca mai apoi sa devina amintiri frumoase.  Doar el reuseste sa faca astfel de poze, TATAL MEU.

 

   Va las o tinuta care sa va inspire pentru inceputul de saptamana, tinuta pe care am purtat-o de curand pe strazile Bistritei.

  In poze port: vesta Boutique Nr. 39, bluza ZARA, fust ZARA, cizme si accesorii ZARA.

 

 

 

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Numele * Email * (Adresa dvs. de email nu va fi publicata) Mesaj