Denisa Temesan
It’s CHEESECAKE o’clock
15/12/2017

It’s CHEESECAKE o’clock

   Fiind in sfera culinara inca de la primele ore ale diminetii, m-am gandit sa impartasesc cu voi desertul pregatit astazi in asteptarea unor prieteni foarte apropiati. Nu ma dau in vant dupa dulcegariile din comert, asa ca de cate ori poftesc la ceva dulce prefer sa bucataresc chiar eu diferite deserturi. Cred ca este cel mai popular desert in cercul meu de prieteni, iar atunci cand timpul imi permite nu pierd ocazia sa ii surprind cu cate o felie de Cheesecake♥.

Ingrediente:

 

300  biscuiti

 

125  g unt

 

400  g branza la cutie (PHILADELPHIA)

 

150 g zahar pudra

 

2 oua

 

2 plicuri vanilie

 

400 g smantana grasa

 

Blat:

   Se zdrobesc 300 g biscuiti si se amesteca cu 125 g unt topit. Se aseaza in tava si se apasa cu degetele pana cand  devine un strat nivelat. Punem tava in congelator pana se pregateste primul strat de crema.

                    ~cuptorul se pre-incalzeste la 200 grade~

Crema 1:

   Se amesteca 400 g branza, 2 oua, 100 g zahar si un pliculet de vanilie pana cand compozitia devine omogena. Se toarna peste stratul de biscuiti si se baga la cuptor  la 180 grade pt 20 de min.  Se scoate de la cuptor si se lasa la racit pana se pregateste al doilea strat de crema.

Crema 2:

   Se amesteca smantana, 50 g zahar si un pliculet de vanilie si se toarna peste primul strat de crema. Se mai lasa in cuptor pt 10 min. Dupa ce s-a racit, tortul se pune la frigider pana a doua zi.

 

Pofta buna!♥

Daca incercati, sunt curioasa cum v-a iesit! 

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Numele * Email * (Adresa dvs. de email nu va fi publicata) Mesaj