Denisa Temesan
Flower girl in February
04/02/2018

Flower girl in February

   Oare doar eu imi doresc sa scapam odata de sezonul rece??! Stiu ca suntem abia la inceputul lunii februarie si vremea rea inca nu ne-a parasit, dar eu incerc tot mai des sa fortez primavara. Am inceput incet sa fac loc in dressing noilor perechi de papuci pentru sezonul urmator si hainelor mai subtiri, dand semne ca sunt satula sa port perechea de bocanci si randuri de haine pe mine.

   Si cum cu o floare nu se face primavara,  am inceput sa port tot mai multe item-uri cu elemente florale…poate, poate:)). De data asta am optat pentru o pereche de papuci inflorati. Desi era destul de frig afara si ploios, mi-am scos la plimbare noua pereche de papuci, de la Cuanna.ro. Eu una am fost norocoasa si am intrat in posesia lor datorita unui concurs organizat de cei de la Cuanna.ro impreuna cu Ioana CHISIU. 

    Lasand asta la o parte,  adidasii din catifea sunt absolut superbi si extrem de comozi , drept dovada ca m-am indragostit de ei la prima vedere.  Va las mai jos link de acces la pagina celor de la Cuanna.ro, unde gasiti diverse modele de incaltaminte, dar si multe altele.

cuanna.ro

 

Have a fabulous week!

Love, 

D.

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Numele * Email * (Adresa dvs. de email nu va fi publicata) Mesaj