Denisa Temesan
Digital Divas 2018
26/04/2018

Digital Divas 2018

Hello, divas! 

  Proaspat intoarsa de la Bucuresti, vreau sa va povestesc cum a fost la intalnirea cu cea mai mare comunitate de fashion & beauty bloggers din Romania sustinuta de AVON.

Cum a fost la Digital Divas 2018?           

  Ei bine, pentru mine a fost o experienta de neuitat, avand in vedere ca particip la prima conferinta de acest gen de cand am ales sa fac parte din lumea blogging-ului. Pe scurt, pentru cei care nu stiu, Digital Divas creeaza in fiecare an cadrul ideal pentru intalnirea dintre bloggerii din sfera de fashion&beauty, aducand in prim plan, atat noile tendinte si subiecte de interes, cat ofera si prilejul de a asculta si a prelua din experientele si povestile de viata a vorbitorilor. Nu in ultimul rand, in cadrul galei Digital Divas Awards, sunt premiati cei care au luat parte la cele mai bune proiecte ale momentului.

   Evenimentul a avut loc la Palatul Bragadiru, iar printre vorbitori ii enumar pe Maurice Munteanu, Sanziana Negru, Dana Rogoz, Diana Enciu si Alina Tanasa, Andreea Balaban, Anca Sina Serea, Adrian Sina si multi altii.

  Invitata speciala a evenimentului a fost Rodica Paléologue, cunoscuta romanca cu un rafinament aparte si cu o poveste fascinanta, care a cucerit lumea modei pariziene la varsta de 60 de ani, pozand si defiland pentru cele mai cunoscute branduri ale lumii.

   In cele trei sesiuni din cadrul conferintei, specialistii din mediul online si cei din sfera frumusetii, au dezbatut principalele subiecte ale momentului, influenceri, autenticitate, relatiile dintre branduri si influenceri. Invitata sa vorbeasca in fata a sute de femei despre autenticitate, asumare, stil si frumusete fara limita de varsta, fotomodelul Rodica Paléologue a mentionat ca “Viata este facuta din amanunte. Fiecare amanunt este o pietricica si cu fiecare pietricica poti construi un palat.”

   Si da, inca o data am inteles ca in spatele pozelor, video-urilor si a textelor stau multe ore de munca grea, concentrare, creativitate, asumare.

Aici gasesti lista cu castigatoarele Digital Divas 2018 by Avon. Astept cu nerabdare si urmatoarele editii Digital Divas! 

 In poze port: bluza&pantofi- BOUTIQUE NR.39

                      pantaloni&geanta- ZARA

KISSES & CONGRATS TO ALL DIVAS!

D.

2 Comentarii

author
Tati27/04/2018
Felicitari!
author
Camelia27/04/2018
Bravo!!!! Pupici

Lasa un comentariu

Numele * Email * (Adresa dvs. de email nu va fi publicata) Mesaj